Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300-RYT από τη Yoga Alliance - YogAcademy

News & Events

Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga 300-RYT από τη Yoga Alliance Κύριο

Ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα απλό βήμα! Κάντε το σήμερα!

Θέλετε να ξεκινήσετε μια Νέα Καριέρα ή να απογειώσετε την ήδη υπάρχουσα? Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν και να εξελιχθείτε σε έναν από τους πιο καταρισμένους Έλληνες Δασκάλους Yoga! Η YogAcademy η Μοναδική Ελληνική Σχολή που προσφέρει Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση στη Yoga, με όλα της τα προγράμματα αναγνωρισμενα από τη Yoga Alliance, σας δίνει τη δυνατότητα να πιστοποιηθείτε σαν 500-RYT από τη Yoga Alliance, με ένα ευέλικτο Πρόγραμμα Σπουδών Part Time και Full Time και να κατοχυρώσετε όλες τις ώρες Εκπαίδευσής σας, για την Ανώτερη Πιστοποίηση 500-RYT στην κατεύθυνση Yoga Therapeutics!

200Hr Yoga Teacher Training 

Εκπαίδευση Part Time σε ολιγομελές τμήμα στην Αθήνα. από Εκπαιδευτές με Ακαδημαϊκή κατάρτιση. Δωρεάν πρακτική στη YogAcademy από την ημερομηνία εγγραφής.) Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ http://www.yogacademy.gr/training/200hr-yoga-tt

300Hr Yoga Teacher Training (Το πρόγραμμα των 300 ωρών είναι ανοιχτό ως προς την ολοκλήρωσή του, και παρέχει τη δυνατότητα εξειδίκευσης σε διαφορετικούς τομείς ενδιαφέροντος. Στους σποφοίτους της  YogAcademy η εγγραφή είναι δωρεάν,ο τρόπος αποπληρωμής επιλέγεται από τους ίδιους, ενώ σε 2 απόφοιτους των 200 ωρών παρέχεται μερική υποτροφία παρακολούθησης)   

100Hr Yoga4KidsTT  

60Hr Aerial2YogaTT

50Hr Yin Yoga TT

50Hr Restorative Yoga TT   

50Hr Chair Yoga TT      

                                              

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να σας εκπλήξει!

 

 

Πληροφορίες-Εγγραφές: 2107620386 και 6937404474

http://www.yogacademy.gr/training

https://www.facebook.com/yogacademy.gr/

Επιστημονική Υπέυθυνη 

Έβελυν Ζώτου MSc, E200-RYT, RCYT, CEYAP, Kundalini RYT, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ACSM Health&Fitness Instructor 

 

 

Ακολουθήστε μας!

Log in