60Hr Aerial2Yoga Instructor TeacherTraining - YogAcademy

News & Events

60Hr Aerial2Yoga Instructor TeacherTraining Κύριο

Το “Aerial2Yoga Instructor “Teacher Training της YogAcademy είναι ένα ταχύρυθμο, εντατικό “Πρόγραμμα Εξειδίκευσης  Δασκάλων” στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη μορφή της Aerial Yoga με την αναγνώριση της Yoga Alliance,  του μεγαλύτερου και εγκυρότερου Οργανισμού Yoga στον κόσμο. Η YogaAcademy δημιούργησε τα δικά της μοναδικά προγράμματα, με χρήση Αιώρας, εναέρια και στο έδαφος:  Aerial2Yoga, Aerial2Fitness, Aerial2Pilates, AerialTherapy, Aerial4Kids 

Για πρώτη φορά ένα Εκπαιδευτικό απευθύνεται αποκλειστικά  σε Γυμναστές  που επιθυμούν να εντάξουν αιώρες, Aerial Swings (αιώρες) στη διδασκαλία τους. 
Οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ που είναι 200Hr-RYT μπορούν να εξειδικευτούν σε ένα ή περισσότερα προγράμματα, αυτόνομα,  ή συνολικά σαν μέρος του πτυχίου τους για τις 500ώρες Yoga (500Hr-RYT)  και όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να την προσθέσουν σαν αυτόνομη εξειδίκευση στο βιογραφικό τους! 

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, με όλο και λιγότερη ενασχόληση, αποκτούν “πιστοποιήσεις” και γίνονται “δάσκαλοι” χωρίς να διαθέτουν κανένα επιστημονικό/εκπαιδευτικό υπόβαθρο.  

Για τη YogAcademy είναι ζήτημα αρχής, να πιστοποιεί Δασκάλους με Έγκυρους Τίτλους, τυπικές αλλά και ουσιαστικές προυποθέσεις, και γνώσεις που να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μαθητών και την αποτελεσματική καθοδήγησή τους.  

Ένας πτυχιούχος δεν είναι απαραίτητα καλός δάσκαλος, ένας μη πτυχιούχος μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος δάσκαλος!

 

 

Σύντομη Περιγραφή

Το “Aerial 2Yoga Instructor” Teacher Training (ΤΤ) σχεδιάστηκε για Γυμναστές και παρέχεται είτε σαν σύνολο 60ωρών είτε σαν έξι 10ωρες Εκπαιδευτικές Ημερίδες, οι οποίες ολοκληρώνονται με 2 ώρες πρακτικής. 

 

Οι 2 πρώτες Εκπαιδευτικές Ημερίδες  παρέχονται υποχρεωτικά μαζί ενώ οι επόμενες 4 μπορούν να επιλεγούν μεμονωμένα. Έτσι τόσο η γνώση, όσο και το κόστος του ΤΤ είναι στην ευχέρεια του Εκπαιδευόμενου ο οποίος επιλέγει το πεδίο που του χρειάζεται, και άπτεται των ενδιαφερόντων του!

 

Το πρόγραμμα της κάθε ημέρας ξεκινά με MasterClass στο οποίο προυσιάζεται στους Εκπαιδευόμενους το αντικείμενο της συγκεκριμένης ΕΗ. Ακολουθεί Class Observation, (Παρατήρηση Τάξης)  στην οποία οι υποψήφιοι δάσκαλοι αξιολογούν και αναλύουν το μάθημα που παρακολούθησαν (2,5ω).

Στη συνέχεια ξεκινάει η Τεχνική Ανάλυση και Πρακτική Εξάσκηση των θέσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Master Class (3ω) ενώ η ημέρα κλείνει με Σχεδιασμό και Δομή Μαθήματος, Μεθοδολογία Διδακτικής των θέσεων, κανόνες ασφάλειας και επίβλεψης στην τάξη (2,5ω).

Διάρκεια ΕΥ 10ω με 4 15επτα, και  2 30λεπτα και διαλλείματα *συναποφασίζεται με την έναρξη.

 

Aerial2Yoga Level I 30h Workshop

Εισαγωγικό 3ήμερο 30 ωρών (παρακολουθείται υποχρεωτικά στο σύνολό του, καθώς παρέχει όλη τη βασική τεχνική εκπαίδευση).

Στο 1οτ ριήμερο παρέχεται όλη η τεχνική κατάρτιση και οι αρχές χρήσης για την εγκατάσταση και ρύθμιση της αιώρας, τεχνκή γνώση  που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να μπορεί ο Γυμναστής να τοποθετήσει  την αιώρα, και στη συνέχεια να τη φιξάρει σε κάθε μάθημα / μια διαδικασία που αν δεν ακολουθεί τα σωστά βήματα μπορεί να απορροφήσει πολύ από το ζωτικό χρόνο του μαθήματος. 

Κανόνες ασφάλειας, τεχινκά στοιχεία και τοποθέτηση, και στη συνέχεια Personal Adjustment του πανιού, τρόπος υπολογισμού ύψους, και τυχόν τροποποιήσεις περιλμβάνονται στο 1ο εντατικό Workshop (2,5ω) 

Θεωρία της Aerial2Yoga, βασικές θέσεις του σώματος, των χεριών, τεχνικές ασφαλείας και τοποθέτησης του σώματος καθώς και προθέρμανση στο έδαφος και από όρθια θέση αποτελούν το 2ο Workshop (2,5ω)

Βασικές Αρχές Ανατομίας Κινησιολογίας με έμφαση στις ευθυγραμμίσεις και τη σωστή εκτέλεση των θέσεων  παρουσιάζονται μαζί με τις βασικές θέσεις (asana) της Yoga, οι οποίες απαρτίζουν αυτό που ανομάζουμε Aerial2Yoga, και πώς αυτές “μεταμορφώνονται” πάνω στην αιώρα, αποτελούν την ύλη του 3ου workshop της 1ης ΕΗ (2ω). 

 

Η παρουσίαση των βασικών λαβών πάνω στο πανί, κατευθύνσεων του σώματος και τεχνικών εισόδου στο πανί, μαζί με τις βασικές αναστροφές, αποτελούν τη διδακτική ύλη της 2ης ημέρας η οποία ακολουθεί τη γενική ροή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος:  MasterClass - Class Observation  (2,5hr)

Teaching Methodology   (2,5hr), Practice (2)

 

Στο 1ο Masterclass της 2ης ΕΗ Aerial2Yoga  1st Time in class Workshop, οι Εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα πραγματικό 1ο μάθημα, με χρήση του πανιού  χωρίς  ακροβατικά στοιχεία. Το  Workshop θα ολοκληρωθεί με Παρατήρηση Τάξης ανάλυσηκαι αξιολόγηση του μαθήματος (2,5ω).

Θα ακολουθήσει Μεθοδολογία Διδασκαλίας, Αρχές Σχεδιασμού και Δόμησης της τάξης (2,5ω) και η μέρα θα κλείσει με Πρακτική Εξάσκηση στην Εκμάθηση των θέσεων από τους δασκάλους αρχικά με σκοπό να τις εκτελέσουν σωστά και στη συνέχεια να τις διδάξουν σωστά στους συνυποψηφίους τους!

Στο τέλος της 3ης ΕΗ, οι Υποψήφιοι Δάσκαλοι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν όλους τους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας της αιώρας, τις βασικές αρχές σχεδιασμού και δομής μαθήματος, καθώς και τις βασικές θέσεις και λαβές μέσα και έξω από το πανί, και πλέον θα είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν τις  ΕΗ της επιλογής τους προκειμένου να μπορούν να ξεκινήσουν να διδάσκουν Aerial2Yoga.

 

Aerial2Yoga Level I 30h Workshop        

H EH περιλαμβάνει την ύλη των 4 πρώτων μαθημάτων στην Aerial2Yoga 

Ξεκινά με Beginners  MasterClass με βασικές θέσεις κάτω και πάνω στο πανί στο οποίο γίνεται και εισαγωγή στην εναέρια μορφή της Yoga. Ακολουθεί η Παρατήρηση τάξης και αναλύονται τα επιμέρους στοιχεία και χαρακτηριστικά του μαθήματος. 

Ολοκληρώνεται με ατομική πρακτική για την ουσιαστική εκμάθηση των νέων θέσεων και διδακτική τους στους συνυποψηφίους instructors.H EH περιλαμβάνει την ύλη των 4 επόμενων μαθημάτων στην Aerial2Yoga. 

 

 

Aerial2Yoga  Level II Advanced 30h Workshop   

Ξεκινά με Indermediate MasterClass πάνω στο πανί στο οποίο επαναλαμβάνονται οι βασικές θέσεις και εισάγονται νέες πιο προχωρημένες, καθώς και τα πρώτα προχωρημένα δεσίματα (traps) και πετάγματα (flips). Ακολουθεί η Παρατήρηση τάξης και αναλύονται τα επιμέρους στοιχεία και χαρακτηριστικά του μαθήματος.  Ολοκληρώνεται με ατομική πρακτική για την ουσιαστική εκμάθηση των νέων θέσεων και διδακτική τους στους συνυποψηφίους instructors

Σχεδιασμός Τάξης /Brand name / Προώθηση /Επαγγελματικές Προοπτικές θα κλείσουν την 5η ΕΗ κατά την οποία θα δωθεί στους Εκπαιδευόμενους του πλήρους ΤΤ η ατομική τους εργασία για την πρακτική διδασκαλία της αποφοίτησής τους.

 

Η ουσιαστική ολοκλήρωση του ΤΤ έρχεται με την εκμάθηση των πιο προχωρημένων τεχνικών. Χορογραφημένο Advanced MasterClass θα αποτελέσει το τελευταίο Workshop του ΤΤ. Διδασκαλία προχωρημένων δεσιμάτων (traps), Διδασκαλία flips and tricks πρακτική εξάσκηση εκτέλεσης και ΚΥΡΙΩΣ διδασκαλίας θα αποτελέσουν το πρακτικό μέρος της 5ης και 6ης ημερίδας, το οποίο μπορεί να παρακολουθηθεί επίσης αυτόνομα.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος προϋποθέτει :

  • Παρακολούθηση 100% των ωρών διδασκαλία
  • Ομαδική Διδασκαλία κατά τη διάρκεια του TT
  • Διδασκαλία 1 μαθήματος σαν Leader Teacher στη YogAcademy 
  •   Πιστοποιήσεις

Η παρακολούθηση του “60Hr Aerial2Yoga Teacher Training παρέχει Πιστοποίηση Εξειδίκευσης “Aerial2Yoga 60Hr Register Yoga Teacher Specialty in Aerial2Yoga ”  και των μεμονωμένων ημερίδων “Certification of Attendance Aerial2Yoga 8hr Workshop”

To πλήρες Manual του ΤΤ με τη διδαγμένη ύλη, και τις εργασίες των συμμετεχόντων, παρέχεται μετά την ολοκλήρωση του ΤΤ αποκλειστικά στους συμμετέχοντες του πλήρους Εκπαιδευτικού.

  •  Παροχές-Προνόμια 
  •  Η YogAcademy είναι η μοναδική Σχολή Εκπαίδευσης στην Ελλάδα που παρέχει 
  • Πριν  το ΤΤ 
  • Υποτροφίες  
  • Ανταλλακτική Υπηρεσία αποπληρωμής διδάκτρων
  • Δυνατότητα Αποπληρωμής σε έως  δόσεις (προυπόθεση αποπληρωμής
  • πριν το τελευταίο ΣΚ του ΤΤ)
  • Κατά τη διάρκεια του ΤΤ
  • ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση μαθημάτων του αντικειμένου του ΤΤ στο
  • Studio της YogAcademy 
  • Καφέ, τσάι, σνακ, φρούτα παρέχονται καθ όλη τη διάρκεια του ΤΤ
  • Μετά το ΤΤ
  • Δωρεάν Παρουσίαση των Αποφοίτων της στην Ιστοσελίδα της
  • YogAcademy 
  • Δωρεάν Παρακολούθηση του ΤΤ που έχουν ήδη πληρώσει όποτε επιθυμούν
  •  Ημερομηνίες διεξαγωγής 

Aerial2Yoga Level I 

28-30 Μαίου (Παρασκευή 17.οο-22.οο Σάββατο 12.οο-10.οομμ  Κυριακή 11-9μμ)

 

Aerial2Yoga Level II  

04-06 Ιουνίου  (Σάββατο 12.οο-10.οομμ  Κυριακή 11-9μμ)

 

Αξία 60HrAerial2Yoga TT (Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φπα 23%)

Εγγραφή 100€  Δεν επιστρέφεται και δεν συμψηφίζεται

Για τα δίδακτρα μεμονωμένης ημερίδας, ή του συνόλου του ΤΤ παρακαλούμε στείλτε email στο info@yogacademy.gr ή καλέστε 6937404474       

Το ΤΤ μπορεί να παρακολουθηθεί ανά ημερίδες. 

Ειδικά για την Aerial2Yoga λόγω του περιορισμού των θέσεων,  για την κράτηση αιώρας στο Aerial2Yoga Instructor Teacher Training προκαταβάλλεται η αξία της Εισαγωγικής Ημερίδας.

Αξία Εκπαιδευτικής Ημερίδας 190

  

*Στην  περίπτωση τμηματικής παρακολούθησης δεν προβλέπεται έκπτωση διδάκτρων, και η ΕΗ προπληρώνεται προκειμένου να δεσμευτεί η αιώρα. Αν ο Εκπαιδευόμενος δεν επιθυμεί να δεσμεύσει αιώρα μπορεί να καταβάλλει τα δίδακτρα ακόμα και την ημέρα του Εκπαιδευτικού.

**Στην περίπτωση επιλογής ολικής παρακολούθησης, ο Εκπαιδευόμενος δεσμεύεται ρητά για την εξόφληση του συνόλου του ΤΤ ανεξάρτητα από την παρακολούθησή του. Αν δεν είναι σίγουρος/σίγουρη η YogAcademy συνιστά την επιλογή της τμηματικής παρακολούθησης, που δεν επιφέρει δεσμεύσεις! 

    Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Η ολική αξία των διδάκτρων επιστρέφεται έως 90 μέρες πριν το ΤΤ

Το 50% της αξίας των διδάκτρων επιστρέφεται έως 31 μέρες πριν την έναρξη του ΤΤ 

Στη συνέχεια δεν επιστρέφονται δίδακτρα ανεξάρτητα από την παρακολούθηση του ΤΤ 

Οι Εκπαιδευόμενοι με την εγγραφή τους στο  TT, αποδέχονται την πολιτική επιστροφής χρημάτων, και δεσμεύονται για την αποπληρωμή  του συμφωνηθέντος ποσού γνωρίζοντας οτι δεν απαλάσσονται από την αποπληρωμή του, ανεξάρτητα από την ολοκλήρωσή του εκπαιδευτικού.

 

Δημιουργία Διδασκαλία Προγράμματος

Έβελυν Ζώτου Msc, E-RYT, RCYT, Kundalini RYT, Pilates Certified, TRX Certified  

Msc Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Ιατρική Σχολή Αθηνών

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών  ACSM Health and Fitness Instructor 

Επίσημη Προπονήτρια ΣΕΓΑΣ Ρυθμικής Γυμναστικής

Εκπαιδευτική Εμπειρία >9000 ώρες Μέλος του International Association of Yoga Therapists Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής YogAcademy: Τ: 210 7620 386 • Κ: 6937404474 • E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. • www.yogacademy.gr

 

Ακολουθήστε μας!

Log in